EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Wednesday, May 26, 2010

domo-kun felt brooch

hye people~
domo-kun mengganas~
okeh~
kat atas tuh
ihsan google~
ni y kat bawah ni y ezlovey buat~
n sape2 y bminat~
boley isi borang kat sblh or email je ezlovey~

code:D-01
rm4
(gigi domo tuh ezlovey buat gune benang,now da xbuat gune bnang k,ezlovey gune felt)

9 comments:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

ape kata buat tutorial macam mane nak buat mende alah ni..hehe

ezloveycraft said...

cik aidacomei=ehe.
tgu satu mase nnt ezy akan upload tutorial okeh
;)

sasha said...

nice one....comment on my post also pls....

ezloveycraft said...

sasha=tq!;)

wawa munceet :) said...

isi dlm domo tue gune kpas ke ?

wawa munceet :) said...

isi dlm domo tue gune kpas ke

ezloveycraft said...

wawa-yup2
dlm die fiber okeh
;)

cik wan said...

kalau buat domokun yg mcm gmbr gugel tu bleh ke?

ezloveycraft said...

bagi pic. then kami akan buatkan. :)but now. order da tutup :)

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.