EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Wednesday, June 16, 2010

attention ;)

wah.da mcm ape plak ade attention.skrg y update ni ezy k.areku blum sempat nak update lagi coz areku tgh sibuk duk cari idea tok design name card ezlovey.so people.bile name card tuh da siap.tyme hantar order2 korang.ezlovey craft akan kepilkan skali k.tu pown bile da siap k.korang sume jgn risau k.ezloveycraft x g mane pown.search je kitorg kat blog ni n fb taw.
;p
sampai skrg.tepat 3.25 p.m 16 june 2010
ezlovey craft ade 89 follower.wah tq sume2 y follow k.ezlovey craft ni baru je lagi.
so kalo ade pape boley comment kat kitorg
xkisah la membina or x. jgn lupe k
share korangnye comment kat email or mane2 post dlm blog ni.~
buat craft ni something y best giler. so ezlovey craft cuba pastikan y terbaek. myb ade y tgk.design dlm ni same je.
sorry k people.ezy xsmpat nak jahit idea2 laen coz tgh focus kat tempahan. bile da slow sikit t.ezy try upload design2 lain
so tok 89 followers.tok jangka masa y xsmpai pown sebulan ni.(blog ezy n areku sendiri pown xdpt follower mcm ni dlm mse x smpai sblan)ezy n areku nak ucap thnx sgt2
xlupe jugak kat sape y da singgah blog ni
n sape2 y penah jadi pembeli dlm blog ni(wah3..tq taw);p

tq very much!
;)



*people,sape2 y nak tempah boley email or isi form
so ezlovey craft akan aturkan que.sape y isi email n form okeh
( y order through fon pown mcm tuh jugak, que anda akan disusun dgn adil)
*people,if da buat tempahan.kalo nak tukar design.bgtaw awal2 k.b4 ezy msg.coz slalunye.ezy akan msg b4 wat order.plzz k.tq

ok la.tu je kot.kalo ade pape.
ezlovey craft tambah kemudian
tq people

No comments:

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.