EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Tuesday, June 22, 2010

hammer eyelet punch set

hammer eyelet punch set
code:HE-01
price:rm10/set
(tidak termasuk postage okeh)

[sold out]
-akan di restock


hye people.y kat atas ni eyelet punch set.tp y ni jimat budgetnye
kite gune hammer.so kalo da ade bnda ni.kene ade hammer jugak la.nak kene ketuk2 mcm kite ketuk paku tu. tp hasilnya still akan same la kalo kite pkai eyelet punch tu
so sape2 yang berkenan boley order k
tq people ;p



p/s:people kalo nak request eyelet
punch set tu tok eyelet y
size besar boley bgtaw k.
ezlovey craft try carik stock.tq people~
;)

1 comment:

**kopoklekor** said...

kat mn ek u ols cr supplies mcm ni ek????
benda ni ade lg ke?rumit x nk guna?

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.