EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Monday, June 14, 2010

simple hair clip

;p
this one simple hair clip y ezy buat
so this one just rm1.50 je satu
(design ni sahaja n boley request ape2 warna)

so sesiapa yang berminat boley request
code:HC-01
price:rm1.50/1pc

another hair clip,price die bergantung pada design n size hair clip okeh
t ezy publish balik,siap dengan detail okeh
;)

5 comments:

Ibuhani said...

Creative nyer.......button tu buat hair pin nmpk comeii! Kalau my 3 girls tu kecik lg....mau beli pin tu...suruh dia org pakai...:)

Ibuhani said...

hehehe....cute! Kalau anak2 dara ibuhani kecik lg mmg beli yg ini. Masa dia org kecik2 mmg suka pakaikan dia org hair clip :)

ezloveycraft said...

ibuhani=hye aunty
hah smpai 2 skali comment aunty
pg td xkuar y mule2 tuh
nway tq aunty
yup2
kalo anak dara aunty kecik2 lagi mesti comey diorg pkai~
;p

yan said...

i pulak tak ada anak perempuan... so tgk je lah..kiut2..

dah terlanjur jumpa ibuhabi kat sini ,nak habaq mai, blog saya ada problem ari tu.. so ni saya dah update balik...

add kat sini ye...http://ezloveycraft.blogspot.com/

yan said...

tersalah paste lah pulakkk....sorry ez

kat sini

http://journalyan.blogspot.com/

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.