EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Thursday, November 25, 2010

cute pillow

+UPDATE+


hye people. ezy da open order kan. so kalo nak order order skrg okeh~b4 ezy tutup order. ;)
kat atas ni label for ezlovey. so pasni mane2 craft y sepatutnya ade label akan dapat la label ni okeh~ ;)
ni ape plak? ehe ni cute pillow. b4 ezy bukak for order.ezy da buat trial tok my dear. so ni la hasil die.;)

cute pillow~
;)
code:CP-01
size 150x180mm(approximate)

rm18 tok picture black n white mcm kat atas

rm20+- tok picture colour(bgantung pada colour)

*boley request nak pillow tuh warna ape okeh
nnt ezy akan carik warna y u all request coz now ezy xde stock kain ni

price excluding postage

ok people. kat bwah ni warna stock kain y ade okeh~
;)
tok y printed punye kain ni
tambah rm2 okeh
;)
(abaikan softlan kt blkang tuh.muahaha)

tok maklumat lanjut n sesi perbncangan
sila email ezy kat
ezloveycraft@yahoo.com

2 comments:

Anonymous said...

salam kak..saya nk oder pillow ni..=)
wane ungu xde kew..huhuhu

ezloveycraft said...

wah
sape ni?
xde name pown
cute pillow xbukak order lagi k

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.