EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Tuesday, December 21, 2010

order from marsila salwa

hye people.1stly nak say tq kat sume2 y sudi join GA ezlovey okeh. sape y nmpak je GA ni then terasa nak join.join aje okeh. xkisah pown sape2 nak join. jnji korang happy taw!

ok kali nk nak update order from marsila salwa. die just soh ezlovey y design sumenye.die just ckp nak bentuk ape n colour je. hu3
so hope u like it k?

ni kat bawah ni sume brooch okeh
so kalo nak request hp charm.boley bgtaw
;)




flower brooch
code:seperti y kat atas
price:rm4/pc

star brooch
code:seperti kat atas
price:rm4/pc

cupcake brooch
code:C-04
(slalu ade button putih but kali ni salwa request xnak button)
price:rm4/pc
sume order from marsila salwa
tq okeh
n sume ni da selamat smpai kepada tuanya
tq okeh

;)

3 comments:

scripter of us said...

sgt chumel!!!mcm mane nk temph ni???

ezloveycraft said...

ezloveycraft da closed order
t kalo da bukak ezlovey bgtaw k

marsilasalwa said...

scripter of us: mmg sangat kiut!!rase mcm nak makan je...hehe :)

thanx yep ez! nnti bile2 klau ade rzki lg nk order bnde lain pulak lah...hihihi (^___^)

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.