EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Monday, May 31, 2010

order from farah aida

hye people
ni order from farah
n mule2
farah nak order sebijik mcm CL-01
then bile diberitahu boley letak name
so farah request y ni
hope farah suke okeh
;)

front view
farah n ajeb

farah n fizan

(sorry farah x muat letak hafizan)


so back view
still design pix kat bawah ni

tq farah n order lagi k
;)

Saturday, May 29, 2010

attention ;)

lupe nak bgtaw semua
boley request pape perkataan tok pape design
ezy boley jahitkan
tq~

(email dulu untuk sbrg pertanyaan)
ezloveycraft@yahoo.com

attention ;)

hye people~
hope sape y da tempah boley tgu k~
now ezy ade kat ofis~
hari ni keje~
so xdapat nak jahit n jahit~
xpe2~
malam t ezy sambung k~
hope sume bsabar taw~

*sume pix adelah 100% handmade ezloveycraft~
so pix kat dalam ni sume milik ezlovey craft
(kecuali da nyatakan ihsan google or mane2 laman web)
ok tq
have a nice day~

Friday, May 28, 2010

in progress

hye people
hari ni rmai y cuti right?
tp skrg ni kat ofis la keje
so xdpt nak smbng wat craft2 kat bwah ni
ehe
ok kat bwah ni pix couple luv y dlm process
utk cik farah
2set
so y sdang que menunggu order
harap sabar okeh~
;)

in progress

Thursday, May 27, 2010

flower hp charm

ok
kali ni bunga warna hijau plak~
xpela
sekali skala buang tebiat jadikan bunga warna hijau~
ehe
ok~
kalo bminat boleh tempah
mcm biasa
isi form k~
tq
front view

back view

ok
kalo berminat
isi borang kat kanan ni k
RM4/1pc
code:F-03

Wednesday, May 26, 2010

domo-kun hp charm


code:D-01
ni adik beradik domo sume~
so kalo suke~
1
rm4
tq
;)

couple love hp charm

front view
back view
LO

VE

code:CL-01
okeh~
suke?
kalo suke~
mcm biasa la k
harga 1
rm4
kalo beli 1 set
rm7.50

flower felt brooch


code:F-02
ni warna lain plak
mcm biasa k kalo nak tempah
rm4

cupcake felt brooch


code:C-01
code:C-02
code:C-03

cupcake ni boley jadi hp charm jugak k~
so kalo order boley la request nak brooch o hp charm
kalo suke
mcm biasa k~
kat kanan tuh ade borang
;)
rm3.50

*harga jadi rm4 kalo dalam ade fiber k
(y kat atas ni ezlovey xletak fiber)

flower felt brooch

code:F-01
sgt simple~
sape berminat boley email n isi borang kat sebelah~
yang ni juz
rm4

domo-kun felt brooch

hye people~
domo-kun mengganas~
okeh~
kat atas tuh
ihsan google~
ni y kat bawah ni y ezlovey buat~
n sape2 y bminat~
boley isi borang kat sblh or email je ezlovey~

code:D-01
rm4
(gigi domo tuh ezlovey buat gune benang,now da xbuat gune bnang k,ezlovey gune felt)

ezloveycraft team


-the owner-
♥ Yusof a.k.a Areku
♥ Ezy

Thanks for the support :)

how to order?

juz email ezloveycraft kat

ezloveycraft@yahoo.com

dengan detail anda~

#name
#email address
#contact number
#alamat pnghantaran
#kod barang n quantiti
#n pape lagi detail

or isi form dalam blog ini k
bahagian bawah skali~

*email anda akan dbalas dalam masa 24 jam selepas anda membuat tempahan~
(kalau ade pape masalah kami akan bgtahu kemudian)

ezloveycraft terms

-harga y dipaparkan tidak termasuk dengan kos penghantaran selain diberitahu

-semua product EZloveYcraft adalah 100% handmade kecuali diberitahu

-setiap tempahan akan disiapkan mengikut que list pada ruang y disediakan atau disini--->LIST

-tempoh untuk comfirm design adalah dalam masa sehari. Jika tiada sebarang respon, kami akan skip ke next order

-tempoh untuk bayaran juga adalah dalam masa sehari selepas design dicomfirmkan. Jika tiada sebarang respon, kami akan skip ke next order/dianggap back buyers

-tempahan akan dibuat setelah selesai 100% bayaran

-wang tidak akan dikembalikan jika cancel order selepas pembayaran dibuat

-tiada sebarang penambahan design/ order setelah sampai giliran dan bayaran dibuat

-pihak EZloveYcraft tidak akan bertanggungjawab atas kelewatan,kehilangan atau apa-apa masalah yang berlaku semasa proses penghantaran

-barang mungkin berbeza dari segi warna kerana kualiti gambar dan cahaya semasa diambil

-sesiapa yang tinggal di area kuala klawang,jelebu boleh ambil terus dari EZloveYcraft

-penghantaran menggunakan pos laju or pos express akan dilakukan bergantung pada order yang dibuat



charge :
pos laju

west mlaysia
500g
501-750g-rm7
751-1000g-rm8
1.001-1.25kg-rm10
1.251-1.5kg-rm11
1.501-1.75-rm12
1.751-2.0kg-rm13

east mlaysia
500g
501-750g-rm9
751-1000g-rm11
1.001-1.25kg-rm13
1.251-1.5kg-rm15
1.501-1.75-rm17
1.751-2.0kg-rm18

pos express
rm3.00
rm3.50
rm4.50
(bergantung pada size order yang diterima)

Monday, May 24, 2010

assalamualaikum n salam sejahtera~




hye people~
1st day tulis post kat blog ni~nway~
tempahan dalam blog ni belum bermula~
lepas ni if bermula~
akan diberitahu~
biasala~
mane boley terus maen redah~
ingat nak siap2 kan persiapan dulu~
then baru go on~
so
SELAMAT DATANG okeh~
tq~





ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.