EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Wednesday, June 30, 2010

order from asmida

hye people.
ni order from asmida.die da lame da order domokun lengkap ni
so ni design baru la tok domokun
ade kaki n tangan
so sape2 y beminat
mcm biasalah.jalankan tugasan anda
;)
domokun hp charm
code:D-02
price:rm4/pc


yang ini.siap untuk diterbangkan di pos pada asmida
tq.len kali ley order lagi k

order from alia najiah

hye people
kali ni update tok order from my friend y same matrik dulu
but kitorg mmg xpernah bertegur sape la dulu2 kat matrix
;p
alia
this untuk kamu
hope kamu suke


ijat+alia

siap untuk ditukarkan hak milik
tq alia~

attention ;)

ok order closed~
tq



disebabkan ingin pelanggan berpuas hati.maka ezlovey craft memanjangkan lagi tempoh tempahan hammer eyelet punch set n cover button set akan dilanjutkan sehinggajumaat(2 julai 2010) petang jam 4 ptg
so sesiapa yang xsempat nak membuat tempahan
sila berbuat demikian
tq people
have a nice day~



ni semua bg mghormati mereka2 y ingin menunggu gaji
;)

Sunday, June 27, 2010

attention ;p

people
sorry lambat update
so kat sini nak bgtaw
isnin mlm or selasa malam
ezlovey craft nak g carik stock tok hammer eyelet punch
n cover button
so sesiapa nak order boley order
(kalo nak request size sume tuh bgtaw k,kalo ade stock kitorg angkut.kalo xde kitorg bgtaw balik)
order tutup isnin petang.
paling lewat kul 4 taw

Tuesday, June 22, 2010

hammer eyelet punch set

hammer eyelet punch set
code:HE-01
price:rm10/set
(tidak termasuk postage okeh)

[sold out]
-akan di restock


hye people.y kat atas ni eyelet punch set.tp y ni jimat budgetnye
kite gune hammer.so kalo da ade bnda ni.kene ade hammer jugak la.nak kene ketuk2 mcm kite ketuk paku tu. tp hasilnya still akan same la kalo kite pkai eyelet punch tu
so sape2 yang berkenan boley order k
tq people ;p



p/s:people kalo nak request eyelet
punch set tu tok eyelet y
size besar boley bgtaw k.
ezlovey craft try carik stock.tq people~
;)

100th follower

ok people.
cupcake hp charm ni utk
niesa
http://niesamohammad.blogspot.com/

niesa ni follower ke 100 ezlovey craft
so kitorg memang x war2 kan y sape jadi follower ke 100 akan dapat free give
;)
xpe people
bile ezlovey craft da sedia nak wat giveaway n contest.
ezlovey craft akan bgtaw kemudian
;)

people.teruskan follow ezlovey craft ok
mane tahu anda mnjadi follower btuah lagi
;)

to niesa
hp charm ni akan di postkan pada kamu
tq kerana follow ezlovey craft okeh ;p

so sesiapa y xdpt free
ley order la k
;)

cupcake hp charm
code:C-04
price:rm4/pc


bye2 people

order from earnie

hye people
ni hair clip
order from my roomate
ernie order hair clip ni tok adik perempuan die y dua org tu.
so sape2 y berminat boley je order
;)

code:HC-01
price:rm1.50/pc


code:HC-02
price:rm1.50/pc

Thursday, June 17, 2010

order from dikna 2

hye people
;p
today xbnyak dpt blogwlking.bz plak.ade keje menanti.xpe2
ade keje pown try tok update blog ni
;)
ni order dari dikna lagi.
actly da siap y tok kapal tu.but ezy tertinggal nak buat order bunga ni
so hope dikna suke la ngn bunga ni ;)

flower felt hp charm
code:F-01
price:rm4/pc

dikna request tok letak nama
;)

siap tok dserahkan

#td dikna da tgk order die y ri2~
die suke
wah~
seronok~
:)
slamat membeli~

Wednesday, June 16, 2010

attention ;)

wah.da mcm ape plak ade attention.skrg y update ni ezy k.areku blum sempat nak update lagi coz areku tgh sibuk duk cari idea tok design name card ezlovey.so people.bile name card tuh da siap.tyme hantar order2 korang.ezlovey craft akan kepilkan skali k.tu pown bile da siap k.korang sume jgn risau k.ezloveycraft x g mane pown.search je kitorg kat blog ni n fb taw.
;p
sampai skrg.tepat 3.25 p.m 16 june 2010
ezlovey craft ade 89 follower.wah tq sume2 y follow k.ezlovey craft ni baru je lagi.
so kalo ade pape boley comment kat kitorg
xkisah la membina or x. jgn lupe k
share korangnye comment kat email or mane2 post dlm blog ni.~
buat craft ni something y best giler. so ezlovey craft cuba pastikan y terbaek. myb ade y tgk.design dlm ni same je.
sorry k people.ezy xsmpat nak jahit idea2 laen coz tgh focus kat tempahan. bile da slow sikit t.ezy try upload design2 lain
so tok 89 followers.tok jangka masa y xsmpai pown sebulan ni.(blog ezy n areku sendiri pown xdpt follower mcm ni dlm mse x smpai sblan)ezy n areku nak ucap thnx sgt2
xlupe jugak kat sape y da singgah blog ni
n sape2 y penah jadi pembeli dlm blog ni(wah3..tq taw);p

tq very much!
;)



*people,sape2 y nak tempah boley email or isi form
so ezlovey craft akan aturkan que.sape y isi email n form okeh
( y order through fon pown mcm tuh jugak, que anda akan disusun dgn adil)
*people,if da buat tempahan.kalo nak tukar design.bgtaw awal2 k.b4 ezy msg.coz slalunye.ezy akan msg b4 wat order.plzz k.tq

ok la.tu je kot.kalo ade pape.
ezlovey craft tambah kemudian
tq people

order from yaya

hye people
ni order for yaya
da siap
mule2 yaya order cupcake hp charm
tp bile tgk flower comel ni
die tukar order,its ok coz ezy belum mule jahit but da potong kaen~
(people,pasni xmo k..sian ezy)
;p


people,slalunya ezy akan msg mereka2 y order ni b4 buat diorgnye tempahan
so lepas ezy msg tuh
plz k xmo tukar2 design coz lepas ezy msg tuh memang ezy akan terus buat
kadang2
b4 ezy msg pown ezy da potong kaen
tq~
;)



front view
code:F-04
price:rm4.00/pc
ni yaya mintak jhitkn name die
people
kalo nak letak name make sure paling bnyak 5 huruf je k
nnt kalo pnjang2 name jadi kecik2 ezy jahit xcntik nnt
tq~
siap tok dipas pada yaya~

Monday, June 14, 2010

simple hair clip

;p
this one simple hair clip y ezy buat
so this one just rm1.50 je satu
(design ni sahaja n boley request ape2 warna)

so sesiapa yang berminat boley request
code:HC-01
price:rm1.50/1pc

another hair clip,price die bergantung pada design n size hair clip okeh
t ezy publish balik,siap dengan detail okeh
;)

order from dikna

hye
;p
kat kg jugak, ezy gigih menyiapkan tempahan ini
order dari dikna
my friend kat jelebu
so sementara balik kg jmpe my family
so kirimkan craft ni tok diberikan pada dikna
so dikna,this one design tok kamu

ok x?
dikna request trebel clef
tp ezy mcm xreti plak nak design

so sesiapa yang berminat ley request okeh
code:Y-01
price:rm4.50/1pc


order from aunty yona

hye people
last weekend owner ezlovey craft masing2 balik kg
ezy balik kg papa.areku balik umah die
so,ade jugak tempahan y disiapkan
ni order from aunty ezy
cute monster hp charm
so sesiapa yang berminat boley wat tempahan okeh
code:CM-01
price:rm4.50
(boley request ape2 warna k)


siap sedia tok dipelihara serahkan pada tuannya~

Friday, June 11, 2010

sPeCiaL eNtRy ;p

alopz all!!!
entry nie juz utk ucapkan jutaan tRimaZ utk sumer penyokong setia EZloveYcraft ini
kami sangat2 berterima kasih untuk semua para pembeli produk kami k
harap anda semua berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami berikan
x lupe juga utk customer kami, Haziq, baki wang anda akan kami salurkan ke tabung palestin k


*Baki untuk setiap pembayaran, anda boleh membuat pilihan samada kami pulangkan atau kami salurkan wang tersebut ke mana2 tabung palestin k
"membeli sambil beramal"
;)


tanx for ur support!!!
;)

Thursday, June 10, 2010

order from azrien

okeh
this one order from azrien
die request pooh kat ezy
so try
n this one set for azrien

at the back
die mintak tulis name so tada..~
;)
hope u happy k azrien~

siap sedia tok di post~
tq~

#sape2 y berminat boley request
code:PO-01
price:rm4/1pc

Monday, June 7, 2010

eDiSi PiaLa DuNiA~~

Memandangkan PiaLa DuNiA da dekat, kitorang de souvenier tuk dijual dgn harga yg baEk pUnyE.
Jemput tengok k ;)


brazil
market price :RM5
our price : RM2.50 only!

sold out



France
market price :RM5
our price : RM2.50 only!

sold out


Germany
market price :RM5
our price : RM2.50 only!

sold out


Italy
market price :RM5
our price : RM2.50 only!

1 available

kalo berminat bley order k

;)


penguin hp charm


penguin hp charm
terase comel?
design baru dlm ezloveycraft juga
;)
code:P-01
price:rm4/1pc

tq people

hello kitty felt brooch

okeh
ni ade design baru,baru la dlm ezloveycraft ni
so dis tyme hello kitty
code:HK-01
price:rm4/1pc
;)
tq people

order from fareza


this one order from my friend fareza
lame giler x lepak dgn die
ok
so hope bile bg craft ni nnt
ley lepak ngn die
tq dear~

CL-01

Thursday, June 3, 2010

order from haziq

ni order from haziq
mule2 nak domokun pkai topi christmas
tp blum mampu nak buat lagi
hope suke ngn bunga pink ni


agak2 y ni awek terharu nanges guling2 x?
;)

siap utk btukar tgn
;)

order from sis emma

ini order dari sis emma

C-01
yang ni rupe cuppies y da letak fiber
how?
ok x?

C-02

hope sis emma suke
;)
okeh
siap utk di pass

;p

Tuesday, June 1, 2010

anniversary

hye semua
juz nak share
bawah ni hp charm y ezy buat utk my dear
simple giler
dengan berbekalkan 1jam mase sebelum keluar bdating
so ezy hasilkan hp charm ni utk my dear dlm mase 45 minit
;)


front view

back view

how people,ok x?
bkenan?
boley tempah n request ur design
;)

order from hidayatul ain

ok people
ni order dari ain
my friend tyme matrix dulu
so die request tok letak name
n ain hope kamu suke ok
tgu semua ni smpai okeh
=)


tq ain

order from farah aida 2


ok ni order dari farah,same je mcm post sblm ni
so farah,hope bnda2 ni selamat smpai k
tq
=)

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.