EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Friday, November 26, 2010

attention ;)

people
order tok 1st batch cute pillow da tutup okeh
2nd batch akan bukak dlm masa terdekat ni jugak

;)
...sorry people
anything
boley email ezloveycraft@yahoo.com

Thursday, November 25, 2010

cute pillow

+UPDATE+


hye people. ezy da open order kan. so kalo nak order order skrg okeh~b4 ezy tutup order. ;)
kat atas ni label for ezlovey. so pasni mane2 craft y sepatutnya ade label akan dapat la label ni okeh~ ;)
ni ape plak? ehe ni cute pillow. b4 ezy bukak for order.ezy da buat trial tok my dear. so ni la hasil die.;)

cute pillow~
;)
code:CP-01
size 150x180mm(approximate)

rm18 tok picture black n white mcm kat atas

rm20+- tok picture colour(bgantung pada colour)

*boley request nak pillow tuh warna ape okeh
nnt ezy akan carik warna y u all request coz now ezy xde stock kain ni

price excluding postage

ok people. kat bwah ni warna stock kain y ade okeh~
;)
tok y printed punye kain ni
tambah rm2 okeh
;)
(abaikan softlan kt blkang tuh.muahaha)

tok maklumat lanjut n sesi perbncangan
sila email ezy kat
ezloveycraft@yahoo.com

Monday, November 22, 2010

polka dot make up bag

hye people. kali ni ezlovey nak jual make up bag. meh2.
boley letak mcm2 dlm beg ni k?
juz ade satu design ni je
so grab cepat2 okeh~
;)

make up bag
code:PD-01
size: 18cmx27cm
price:rm5/pc
(excluding postage)
pos biasa free of chrge okeh
available:2 only
(sold to nad)
(sold to sakeena)


so cepat people~
;)

Saturday, November 20, 2010

attention ;)

*click to enlarge~

ok people. happy shopping~
have a nice day~
;)

Friday, November 12, 2010

order from mama

okeh people. ni pown da lame jugak. ehe tp xdela lame sgt. sbb i tgk mama pkai cam cantik je lagi. lum buruk lagi.ehe
ni i 1st tyme buat. ok la. pasni boley lagi buat banyak2 hp pouch ni.




;)

order from fadz

hye people.sorry. lame giler xupdate blog ni. bukan ape. bz la. tp mggu depan ezy da mule cuti. so hope boley bukak balik order. so sape y nak order. t bile ezy sedia nak amek order. ezy bgtaw okeh. n kat bawah ni. order from fadz. my friend tyme sekolah menengah dulu. actly ni order lame da. then baru nak tepek dalam blog ni


cute car hp charm
code:CA-01(yellow)
CA-02(red)
price:RM4.50/1pc


fadz request letak name kat belakang kete diorg tuh ;)

siap untuk bertukar hak milik~

n kat bawah ni. hot item untuk fadz. hot item y kat SINI
die y borong~
;)

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.