EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Thursday, January 6, 2011

cover button (update)


hye people.ni update tok stock cover button. korang boley wat preorder mulai dari sekarang shingga diberitahu. t email kat ezloveycraft@yahoo.com okeh. mne y korang nak ;)
t kitorg reply okeh

kat bawah ni ade pix isi kandungan set ini
+ade set button y korang boley DIY
+ade exclusive punch y help korang buat DIY button ni
yea!
hope korang suke ;)

kat bawah ni setiap set y ade
kalo berminat
boley email kitorg okeh
;)
cover button
code:CB-01
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)


cover button
code:CB-02
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)

cover button
code:CB-03
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)

cover button
code:CB-04
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)


cover button
code:CB-05
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)

cover button
code:CB-06
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)

andai kate la kan.set2 korang tu da abes.korang boley la order refill die
just punch tuh korang simpan.jgn lak buang.ok?
kalo refill ni bertambah la 2/3 biji korangnye set button tu
ok?
so kalo nak order refill,code die still same.
just tambah refill kat blakang setiap code

ex:CB-01 (refill)

so t kitorg paham la kan?
so jom la order
;)
tq people~





No comments:

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.