EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Tuesday, February 15, 2011

Thanx Radiusite ;p

hye people.ok lame sgt ezlovey xupdate blog ni lepas umumkan pemenang GA ri2 ;p
hadiah GA da selamat kami poskan. n sekarang kitorg bz siapkan sikit2 reeadymade items. nnt kitorg publish okeh. ;p

xde pe pon y kitorg nak update for today. just nak tepek pix progress readymade items kitorg~

sorry la.pix punye quality kureng coz amek gune fon sahaja. malas nak amek camera ;p

dat one pillow~boley pelok2 size 30X30cm. lum untuk dijual. bile kitorg da publish nnt. korang ley rebut okeh
;p

so memandangkan kitorg lame da xupdate blog. so memang traffic blog ni makin berkurang la. but td smlm ade bukak nuffnang.then tgk referrals, hits y paling tinggi from http://www.radiusite.com/2009/02/blogshop.html. yela. memang la ade blog2 lain jugak kat situ. disebabkan ade blog ezloveycraft. so nak duk bgtaw la kat sini.ehe.. n hari ni baru nak g godek2 blog kakak cantik ni sbb slama ni kalo godek xplak nak check~ thanx kak ika. ramai kenal kan? ;p


click pix tok terjah~

hah.nmpak? ehe
n baru ezloveycraft ingat, kak ika ade open tok tinggalkan link. n kitorg tinggalkan link. so now. k.ika letak kat bhagian blogshop~
thnx lagi skali radiusite~shawl n tudung super duper canteq~

ok people. tu jela nak dok bebel kat sini
product baru lum nak publish lagi.
cute pillow pown xamek order ag
maaf ye~
tq people~
have a nice day!

No comments:

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.