EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Friday, April 1, 2011

"Jom Join Reddish Segmen : Blogshop Review"

hye people. tgk pix kat atas tuh mesti korang tahu dat is banner tok segmen

"Jom Join Reddish Segmen : Blogshop Review"


dalam kitorg tengah tutup tempahan ni. korang boley la tengok2 readymade items y kitorang buat k. t hujung bulan 5 or awal bulan 6 kitorg bukak order balik k. bergantung pada tahap kebizian kitorg, maaf k.

kitorg excited nak di review oleh pemilik http://princessredbloodsnow.blogspot.com/

jom la crafter2 lain join segmen ni. limit tok 50 blogshop shaja.

ok people.

have a nice day ;)

1 comment:

Redbloodsnow said...

hehe..thank you for join, uols. tggu my review ea ^_-

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.