EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Thursday, June 16, 2011

ezloveycraft readymade keychain

hye korang ;)
new items lagi ni.
jom tgk ;)



random!


code:RK-01
rm3.50


code:RK-02
rm3.50


code:RK-03
rm3.50


code:RK-04
rm4.00

(booked)
code:RK-05
rm4.00

(sold)
code:RK-06
rm3.50


code:RK-07
rm3.00


code:RK-08
rm3.00

(sold)
code:RK-09
rm3.50


nway.kitorg da test da letak dalam air. n memang ink die xkan kembang okeh
so waterproof
;)

kalo berminat
boley email kat
ezloveycraft@yahoo.com
or
isi order form kat bawah skali
tq
;)







4 comments:

Abang Stalker said...

yg ni klu abg order 10 x bole kurg lg? :P lg 1,mmg itu je la design ek x bole nk demand bt word lain?

Aishah Aris said...

boleh tak nak demand design dgn word yg lain?

ezloveycraft said...

bley aishah ;)

BiEha Besh said...

menarik la ....nampk macam vintage habes....mmg awesome idea...nk try buat lah nnt...adek saya buat bag guna kain ni..baki2 tu kdg2 dibuang begitu je...sayang je kan...tengs sys bagi idea cenggini... ^_^

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.