EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Tuesday, June 7, 2011

meh jadi owner si comel ni meh ;)

hye people.
meh sini bace ni dulu. korang tgk dulu ni.
kat bawah ni






amacam?
berkenan?
berminat x?
kali ni kalo korang nak jd owner plushie comel kat atas ni. senang je
meh2 melawat blog ni meh
MIRA EDORA
join contest okeh.
hadiah best2 okeh. xrugi kalo korang join
;)
syarat die pon gerenti korang2 sume boley buat.

ape tunggu lagi. jom la rebut peluang ;)
gud luck korang ;)



4 comments:

Sya Isya said...

Sya nak mumu sebab mumu comey

ezloveycraft said...

sya isya-camtuh. meh la join contest tu meh ;)

merahitujambu said...

moga ada rezeki sy menang..insyaALLAH

ezloveycraft said...

gud luck merahitujambu! ;)

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.