EZLOVEY CREATIVE CREATION ialah sebuah syarikat yang berdaftar di SSM(Suruhanjaya Syarikat Malaysia) dengan nombor pendaftaran NS0087016-K


thank you for the support! we love all of u
Sebarang pertanyaan boleh emailkan pada kami ezloveycraft@yahoo.com tqvm ;)

jom click hb

Followers

Monday, January 24, 2011

pemenang GA ezloveycraft

1stly.kitorg mintak maaf la coz lambat umumkan name2 pemenang
kitorg da wat cabutan
n dari td tgu nak upload pix.1 pown x diupload. maaf la k?
kitorg xdpt nak siarkan pix name y telah kitorg cabut
so kitorg akan mention jela name kat sini okeh

dupdapdupdap
;p

pemenang y menerima

Mr.happy 1
BLOG 88)nurul amira

Mr.happy 2
FB 18)Athirah Hassin

Mr.x 1
BLOG 137)sari

Mr.x 2
FB 20)Syahirah Rostam

Mr.Boo
BLOG 47)LILY ELISA


tahniah kepada pemenang
y xberjaya
ley cuba lagi
kitorg akan sediakan hadiah y lagi menarik akan datang okeh

*pemenang
sila emailkan detail korang kat ezloveycraft@yahoo.com okeh
dlm masa 2 hari korang x emailkan detail,kitorg anggap batal n akan cabut undi lagi
;p

tq people!

Saturday, January 22, 2011

HP-03-3


y ni make up bag/u all ley letak ape2 barang dlm ni
code:HP-03-3
(sold to irrina)
price:rm15 only excluding postage
size:20.5cmx21cm(approximate)

kalo minat
ley pm ezy or usop
or email kitorg kat
ezloveycraft@yahoo.com

Thursday, January 20, 2011

HP-01-1


y ni coin purse
code:HP-01-1
price:rm5 only excluding postage
size:11cmx10cm(approximate)

kalo minat
ley pm ezy or usop
or email kitorg kat
ezloveycraft@yahoo.com

HP-02-1


code:HP-02-1
price:rm8
size:20cmx16cm


kalo minat
ley pm ezy or usop
or email kitorg kat
ezloveycraft@yahoo.com

Tuesday, January 18, 2011

HP-03-2


y ni make up bag/u all ley letak ape2 barang dlm ni
code:HP-03-2
(sold to irrina)
price:rm15 only excluding postage
size:20.5cmx21cm(approximate)

kalo minat
ley pm ezy or usop
kat
ezloveycraft@yahoo.com
or isi order form

HP-03-1


y ni make up bag/u all ley letak ape2 barang dlm ni
code:HP-03-1
price:rm15 only excluding postage
size:20.5cmx21cm(approximate)

kalo minat
ley pm ezy or usop
kat
ezloveycraft@yahoo.com
or isi order form

PC-01 n PC-02


ni pencil case
code:PC-01(putih)
PC-02(pink)
price:rm5 only excluding postage

kalo minat
ley pm ezy or usop kat
ezloveycraft@yahoo.com
or isi order form

B-01


code:B-01
price:rm10 only excluding postage
(tinggal 1 n ley tulis ape2 kat luv tuh)

kalo minat
ley pm ezy or usop
kat
ezloveycraft@yahoo.com
or isi order form

attention ;)

dengan ini.EZLOVEYCRAFT GIVEAWAY telah DITUTUP
tq tok semua y join
tgu keputusan okeh
;p

Monday, January 17, 2011

ezloveycraft 1st giveaway




hye people
dengan ini.ezloveycraft nak buat giveaway tok korang2 sume okeh
;)


hope korang sudi nak join okeh


Syarat 1
ok mule dengan sesiapa yang mempunyai blog

1)follow blog ezloveycraft ni
2)copy picture kat atas ni n link kan ke blog ni
3)tulis entry tentang giveaway ni kat blog korang2 sume
dengan title--->"ezloveycraft 1st giveaway"
4)tag la berapa ramai kawan korang kat blog untuk join giveaway ni
5)tinggalkan link entry giveaway korang kat entry ni k?


Syarat 2
ok.siapa y xde blog.still boley join.coz korang sure ade facebook kn?

1)search ezloveycraft kat facebook
2)like fan page tuh okeh!
3)dekat wall ezloveycraft tuh.korang share photo kat atas ni jugak
dekat anak panah picture bawah ni.korang tulis
"ezloveycraft 1st giveaway"
dan http://ezloveycraft.blogspot.com/2010/12/ezloveycraft-1st-giveaway.html

4)tag berapa ramai kwn korang kat fb tuh okeh
n hope diorg pown akan berbuat demikian
;)

____________________________________

if korang buat salah satu syarat,1 nama korang akan tersenarai
kalau korang buat dua2 syarat, 2 nama korang akan tersenarai

giveaway ini bermula dari 17-12-10 hingga 17-01-11
(mungkin akan dipinda)

____________________________________

hadiah giveaway 1st tyme ni
ezloveycraft nak hadiahkan korang plushie2 kat bwah ni
so ade 6 pemenang akan kitorang cabut undi
;)

ezloveycraft family
:)

Mr Boo


Mr X

Mr Happy



*cabutan bertuah akan dilakukan oleh
Ezy dan Areku
tq

SELAMAT JOIN OKEH PEOPLE!
;)

Thursday, January 13, 2011

Thursday, January 6, 2011

cover button (update)


hye people.ni update tok stock cover button. korang boley wat preorder mulai dari sekarang shingga diberitahu. t email kat ezloveycraft@yahoo.com okeh. mne y korang nak ;)
t kitorg reply okeh

kat bawah ni ade pix isi kandungan set ini
+ade set button y korang boley DIY
+ade exclusive punch y help korang buat DIY button ni
yea!
hope korang suke ;)

kat bawah ni setiap set y ade
kalo berminat
boley email kitorg okeh
;)
cover button
code:CB-01
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)


cover button
code:CB-02
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)

cover button
code:CB-03
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)

cover button
code:CB-04
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)


cover button
code:CB-05
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)

cover button
code:CB-06
price:rm10/set
(tidak termasuk postage)

andai kate la kan.set2 korang tu da abes.korang boley la order refill die
just punch tuh korang simpan.jgn lak buang.ok?
kalo refill ni bertambah la 2/3 biji korangnye set button tu
ok?
so kalo nak order refill,code die still same.
just tambah refill kat blakang setiap code

ex:CB-01 (refill)

so t kitorg paham la kan?
so jom la order
;)
tq people~





Wednesday, January 5, 2011

cover button

restock cover button.
pre-order start skrg smpai diberitahu kemudian
boley check contoh kat sini
n skrg.ade macam2 size
12mm,15mm,18mm,22mm,27mm,38mm

(pic tok lain2 size akan diupload kemudian)

...RM10/set(excluding postage)

ezloveycraft's form

Name:
Email Address:
Hp number:
Alamat penghantaran:
Kod barang dan kuantiti:
Detail2 lain(warna/coding etc)
Payment CIMB
Maybank

This HTML form was created by Freedback.